Рекомендовано DPA:

Крива липа

Перший Президент України..

Вибори вперше не розділили країну на прозахідних і російськомовних. Вибори розділили на 75 і 25. На тих, що вміють думати і на тих, що ні. Незалежно від того якою мовою спілкуються в побуті..
Повинен сказати, що 25 відсотків людей, які здатні зрозуміти і спрогнозувати результат свого вибору – це більше ніж багато. І це – Слава Україні!

Але виборів, як таких, не було. Був дешевий оперетковий фарс. Хомячки проголосували за технологію. Тобто за маніпуляцію. Тобто ходіть далі на тренінги від святого іцхака і буде вам ще більше щастя)))..
На місці гаранта, було б логічним перенести другий тур. За час перерви прийняти закони про обов’язкову медкомісію на рахунок психічного здоров’я, наркозалежності, та й взагалі – при прийомі на роботу офіціанта – медкомісію проходити треба, а президентом може бути будь хто..?))
Разом з тим закон про обов’язкові дебати, з чітким регламентом. Разом з тим, кандидат, який не має конкретної програми дій – автоматом знімається з подальшої участі у виборах. Потрібна причина? Без проблем – країна вперше зіткнулася з гібридною технологією, і треба ще на березі прийняти зрозумілі правила гри..
Проти цього не заперечив би ніхто. Хіба пару хомячків з диванів в мережі, але хто б звертав на них увагу. Так вчинив би сер Winston Leonard Spencer-Churchill..

 

Гарант не зміг. Перечитайте ще раз мої пости, пане гарант – я пропонував вам кілька разів показати вихід з порожнякової, по суті, ситуації. Гроші, котрі ви потратили б на мене і гроші, котрі ви потратили взагалі… Не буду порівнювати – не хочу сипати сіль на рану)).. До речі – ще нічого не пропало..)) Я знаю як знову стати першим в країні, як попасти на гроші, але не так як ви прочитали зараз, а в якості портрета на купюри..)) І навіть як стати депутатом Європарламенту – теж знаю..

Але не дивлячись на цілковито нелогічні промахи.. Петро Олексійович, Ви Перший Президент України. Хріновий, але то таке – до Вас не було президентів взагалі.. За все те хороше, що Ви зробили –

Дякую Вам, Пане Президент!

Чому не було виборів? Перше – брудна технологія. Без правил гри. Друге – не було конкретної програми дій ні з одного боку. Загальні фрази – це не програма якшошо..)) Чи може хтось чув про нові робочі місця? Може я щось пропустив?)).. Відкрию вам секрет – в Україні не з’являться нові робочі місця, поки тут є триста тисяч неспроможних ні на що чиновників. Ви чули програму як їх знешкодити? Я знову щось пропустив..?))

Чому в них вся проблема? Давайте я спитаю – що роблять всі ці люди і, що б страшного сталося, якби їх завтра не стало? Чи може хтось назвати мені бодай одне щось, що зробив корисного для суспільства бодай один чиновник? Бодай один.. Навіть не так – що б взагалі сталося, якби завтра їх не стало? Смію вас запевнити – абсолютно нічого поганого)).. Але ж вони ніби еліта.. на них можна спертися, як на владну вертикаль – нє..?)) Та нє))) – перевзуваються в польоті, за пару секунд, встигаючи при цьому розтягнутися в шпагаті “пісєчкой квєрху”..))
В них нема знань, вони нічого не вміють.. з них ніякої!!! користі ні для суспільства, ні для того, хто на них сподівається.. Иліта – одним словом..))
Ви чули щось про них в програмах кандидатів..?

В Петра Олексійовича зараз класна позиція. Маючи підримку 25 відсотків розумного населення України, саме час вже створювати нову партію. Саме зараз, саме вже. З нею можна перевернути все. Якщо піти шляхом Юлії Володиміривни в 10му році – ця підтримка швидко злетить.. Ковать жєлєзо надо нє отходя от каси– не забули?)) Святе місце порожнім довго не буває.. Отже вже, або ніколи – або / або..)) І команда.. Команда!!!…..)) Але на цьому безкоштовні консультації закінчилися..))

Якщо знести всю цю тусовку чиновників, робочі місця зявляться самі по собі до речі.. Як знести? Що дійсно не знаєте?))) – я можу сказати..))

 

Володимир Олександрович.. Вже не кандидат, тому порівнювати його з блондинкою, що посміхається вже не можу. Далі тільки з повагою до посади обраного президента. Після вступу на посаду..)) Але не більше. Не більше до реальних дій. Не заздрю йому ні разу. Команди нема, плану дій нема, що робити не знає. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність, всі хочуть бути консультантами – першим про це заявив публічно вєлікій болтун і вєлікій дєцкій врач. Публічно чи ні – про це заявлять всі. Підписи свої не захоче ставити жоден. Тільки консультації..))
В Росію майбутньому гаранту качнутся – Держдеп не дасть. До речі, всім у кого почалася паніка – поки Джавеліни не вивезли з України нічого не пропало..)) І путін не нападе. Він, якби йому не було страшно, вже б давно напав. А так – армія тільки на рівні піхоти, технологічно – рівна нулю і ще й всі гроші в Штатах – куда йому нападати..)) Так що для всих тих, що сподівалися – Вова прідьот і русскій мір навідьот – крім розчарування чергового і, думаю останнього, нічого не світить..
Перед першим туром я писав, що хочу подивитися дебати Володимира Олександровича з Олегом Валерійовичем. Я не для стьобу це писав. Олег Валерійович втратив більш ніж значну частину електорату і Володимир Олександрович для нього зараз – як манна з неба в пісках Єгипту. Фізично це не Шевченко і навіть не Бойко – в морду не дасть. Знань у Олега Валерійовича значно більше, пагаваріть вміє не гірше, а що вже лозунгами поговорити – тут Володимир Олександрович поруч не стояли. Ну і як йому пропустити таку можливість поправити справи)))))).. Проходу він йому аж ніяк не дасть))..
Качнути в бік омріяного digital в грошах.. Держдеп не дасть знову ж таки. Перед самим днем голосування – братній нам американський народ, законодавчо назвав Голодомор геноцидом українського народу. Хто організував цей геноцид – маю надію знаєте. Тобто це прямий натяк – пацани, ви там творітє, шо хатітє, але в межах розумного.. Про Zetcoin– забудьте..))
Ще раз про команду. Хтось мені зможе сказати, що вона сплошь і рядом з філантропів, яких хвилює доля населення? Чи може все таки з консультантів, яких хвилюють дещо інші дОля? А якщо там не буде – что паднять – як довго вони будуть поруч, а не поспішать на шпагат? І що тоді? Сам на сам з паном Олегом?))
Так собі перспектива – нє?))
Але, людина щось думала, коли туди йшла. Значить щось знає. Та й назад на сцену вже не повернешся. І не салідол, і лисий вже барну запрошує на фронтмена)).. Значить розуміє, що далі тільки вперед.. К новим свєршєніям коммуністічєского труда))..

Це був стьоб звичайно.
Можливо він воїн. Можливо він завтра почне звільняти пачками київських, львівських, одеських, харківських, криворізьких чиновників.. Щоб бути зрозумілим – мені пох на недоторканість депутатів. Зніміть недоторканість з чиновників..))

Можливо..
Тоді я напишу йому – З повагою, Пане Другий Президенте..
Але не раніше)))..

Україні потрібен Рейган, але щоб ви правильно розуміли – Рейган зламав хребет комунізму, в нього ні разу не було ідеї – мышебратья..))

 

 

А зараз..
А зараз –

Антрахт, Нєгодяї..))

Лінки в тему:
Феномен? Та шо ви говорітє..))
Вовка Аблігація..
Сатана..
Reasons to Believe..
Фубля..
Мадам, уже падают листья..

 

UPD:
Про чиновників – щоб два рази не вставати..)):

У них ще з часів ссср нема жодної функції щоб облегшити життя посполитих.. нема інструментарію. Єдине що вони можуть – або ускладнити вам життя, або ні. Ні – послуга платна. Це вони, а не олігархи розкрадають бюджет. У олігархів шлях до накопичення лежить через монополію. А напряму тирять з бюджету саме чиновники. Тирять і гроші ховають в будівництво. Недолуге будівництво. Шкарадне..)) Хтось цього не знає..?)))
Шановне панство 75% від 100, мінус 38, що не пішли, мінус 500 тисяч, що зіпсували.., а ви не хочете, на ейфорії від перемоги, запропонувати, щоб ваше красавчік сонечко ясне – почав боротьбу з корупцією  саме з чиновників? Чи він там пропонує за 5 % зробити їм амністію і легалайз..?)) Він щось незрозуміло і туманно висловлюється на цю тему)).. Не хочете нє..?))

 

Шостий чи другий.. Хріновата така цифра 6 – нє?))))) Не фартова ні разу.. Мабуть краще все таки Другий… А то на 66й, чи на 666й день.. Нє? Не страшно..?)))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська