Рекомендовано DPA:

Крива липа

Трєвожно в церкві заорала сатана..

Но мы все, как в дурном бесконечном застолье,
Где даже повод забыт..

 

Slaughterhouse-Five, or The Children’s Crusade.. Не знаєш хто такий Курт Воннегут? Я знаю, що не знаєш..(( А ще.. ще – я не шукаю слави і фолловерів, я просто випендрююсь..))

 

Скачай собі апку на телефон і ти зможеш відслідковувати моє таксі.. Будеш знати де я, в якій машині і навіть її номер..
– Я не хочу знати де ти. Це твій вибір. Я не хочу відслідковувати твоє таксі. Я хочу, щоб ти була вільна у своєму виборі. Але щоб будь-який твій вибір був обдуманим і безпечним..

 

21го молодь йде галасувати.. The Children’s Crusade.. Думай.. Те!))

 

Розумієш, що він ідіот?
– Так?
– Тоді навіщо?
– Ай.. зато..

 

 

Для мусульман, які не згодні і не відчувають себе комфортно в Канаді, є 57 прекрасних мусульманських країн у світі, більшість з них малонаселені і де будуть вам раді. Але якщо ви залишили вашу країну заради Канади, а не заради інших мусульманських країн, то це тому, що ви вважали, що життя в Канаді краще, ніж там. Так ось – ми не дозволимо вам довести Канаду до рівня цих 57 країн..

 

– Превед, медвед..
– Здарова..
– Есть кто – карточку разблокировать?
– Накосячил и блоканули?
– Типа да..
– Лажа.. пробуем, но пока не ломается.. Код какой-то совершенно новый.. как из космоса.. Нипанятка полная..
– Бля, я два дня нифига не ел..
– Пошли ко мне пожрёшь, но предупреждаю – не привыкай. Это разовая трансакция. Или нет.. посиди здесь, я что-то вынесу.. а то попалиться не в кайф.. Ещё мои счета блоканут, если кто-то стукнет..
– Лёша, бля!!! Как жить?
Ну это ж тебе кеш мешал.. Ты так хотел электронную страну – теперь убейся апстену..))

Лёша так і не повернувся..

 

Coffee break:
З книги “Театр”. 2016й.

.. Дурна голова ногам спокою не давала і комуніст – нащадок саші гельфанда і льови бронштейна таки виродив нову “ідею”.. Ідея, серед своїх, отримала ніжну назву – світовий електронний концтабір..

Ідея, до банального проста. Що таке свобода? Свобода це незалежність. Що дає незалежність? – Гроші..
Гроші в кишені – це ще не крила, але вираз обличчя та манеру ходити міняють.. Це коммі зрозуміли..
А раз так, подумали нащадки, то..
Відміняєм гроші… Кешеві гроші.. around the world.. на дрібниці не розмінюємся.. тільки опт..))
Оптову схему пацан придумав– зраділи коммі, тепер би її треба якось лохам в голову заінсталювати…. Знову – нема проблем. Лохи привчені до гасел? Ну то нате вам гасло –“нема готівки – не буде криміналу..”
Ось пішов злодій, обікрав квартиру, а далі його action не має сенсу – продати нікому – нема в людей кешу.. Красти можна буде тільки ковбасу, як у Ільфа і Петрова.. Тагііііііііііііллллл….

Мечты стремительно ринулись ввысь – у кожного лоха буде електронна картка, вона ж електронний паспорт, на ній же електронні гроші.. і GPS навігатор.. так про всяк випадок.. якщо хтось у лісі заблудиться..))

Народ у захваті заспіває – Ave зе Цезар.. Ура, Товарищи!!!

На деякий час /”рехворму” треба проводити gradually/ лохам залишимо первісний товарообмін /молоко на сало і сигарети на самогонку/, але на деякий час.. на деякий… ))
З одинаковими костюмами для всіх проблеми також не буде – що продається у магазині, те й носитимуть.. Он в совку сімдесят років так носили..

Народ в ейфорії справді деякий час співатиме пісні про щастя.. деякий час.. А потім…

А потім визивають дядька до райкому і кажуть:

На бери костюм, вдягай, поїдеш у Луганську область кавуни збирати..
– Шо шо..? я не хочу у Луганську облась. Не поїду. Йдіт до сраки!
– Не хочеш, ну то як хочеш…

Приходить дядько у сільпо за хлібом, а там кажуть, що його картка заблокована.. покрутився дядько пару днів та й пішов в райком:

Давайте той костюм і білєт до Луганська..

Є там ще одна проблема, що не дає блюхерам спати – freedom of movement and travel.. Це денервує – їздять лохи, спілкуються, думки різні в головах крутять.. “опитом діляться”.. опасно це.. скинуть нас.. нафіх з поїзда скинуть))..
Але ж “Ідея” знімає і цю проблему.. Нова інсталяція лохам: “тре шось
робити з тими емігрантами, бо буде біда.. особливо з азіятами

Оце ж зараз як – село у В’єтнамі зібрало бабло на дорогу одному азіяту, він поїхав і починає по одному перетягувати своїх на Деміївський ринок.. А не буде кешу то не буде азіятів..”
Вдячні лохи почухають ріпу та й погодяться.. а тут ми їх і чекали – ніяких movement!.. Ваш travel – на кавуни в Луганськ!..))

Не врахували геніїї світового електронного концтабору тільки одного – свобода людині дана зверху.. Тому їм не вдалося.. поки що, як вони переконані.. але спроб вони не припинять))..
…………………….

А тобі вже прийшов на електронну пошту лист – подпиши петицию к своему правительству об переходе на электронные деньги.. ?)) Чи ти все ще на стадії біткоїна?))))..
…………………….

 

До чого тут церква? Реально не знаєш?)) Ок:

Quote:
Дощ почався.. Діти рости будуть..
(Іван Павло 2). Я стояв в 2х кроках від нього..

Я живу не по-християнськи, я не плачу своїм працівникам гідну зарплату, я експлуатую людей, я займаюся брудними справами, я відмивав гроші, я веду подвійне життя.. В такому випадку краще вже бути атеїстом і не ходити до церкви..”.
(Папа Франциск)

Перевір себе –
1 I am your Lord God, you will have no other gods.
2 Do not make idols and do not serve them.
3 Do not use God’s name unnecessarily.
4 Work six days, and seventh dedicate it to Lord God.
5 Respect your parents.
6 Do not kill.
7 Do not commit adultery.
8 Do not steal.
9 Do not lie.
10 Do not wish anything that is not yours; do not envy.
……………………

Чув вираз – кількість вишитих рушників в церкві, для українця важливіші за Нагірну проповідь?
Отож бо й воно..)))
Оце і є банальна причина твого масового психозу..))

Про лемінгів, що масово кидаються з обриву ти все ж чув. Навіть можеш коментнути, що це не самогубство і, що причина цьому – неудачные стечения обстоятельств при одновременной миграции.. У тебе зараз також неудачниє стєчєнія..?)) Мені цікаво, а лемінги, що біжать до обриву теж співають – зєлємінг прідьот і парядок навідьот..?))))

Бєхтєрєв, пох що ти не знаєш хто це, писав, що єдине чого він не може зрозуміти – чому одним масовий психоз передається, а іншим ні. Від чого це залежить.. Цю залежність він так і не знайшов. Хоча, як на мене вона банальна – досвід. Людині, яка вже бачила подібне – фуфло у зеобгортці не припхаєш))).. Але, незважаючи на те, що я тупо випендрююсь – не буду себе порівнювати з Бєхтєревим – він знав більше в своїй сфері.. я ж не вова лисий – нє?))))))..

Президент підписав указ про нових 80 000 гектарів заповідних лісів.. На крайняк – я себе там знайду, а де себе знайдеш ти, Медвед?)) На разворованном и готовом к поджогу складе..?))

Спеціально для Г+Г

Антрахт, Нєгодяї..))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська