Рекомендовано DPA:

Крива липа

Reasons to Believe..

Френди, звідки стільки нецензурщини в постах? Що за помойка, бля..?)))
Якщо комусь здається, що це круто – cool down. Вчили мене розумні люди в дитинстві – в групповой затее меньше всего обращай внимание на тех, кто пытается изображать страшного, часто матерится и орёт. Они никто. Но не выпускай из поля зрения молчаливых – они опасны..

 

 

 

Ну шо – з першим туром нас всіх..))

 

ЮВТ. Все було прогнозовано. Раніше писав: Якщо ціль друге місце, то все робить правильно. Якщо перше, то все неправильно. Писав навіть, що за гроші зроблю перше місце в першому турі. Знаю як. Проблема ЮВТ – команда.Команда ЮВТ – ноль. ЗеРо..))
Чому почав з неї? Тому, що вона одна з двох претендентів, ціль яких дійсно була стати Президентом. Вона і Петро Олексійович. Решта робили вигляд і изображали страшного..)) Ну вову, як недорозуміння, претендетом не вважаю..))
Вона вже не підніметься, тому писати – чому їй не повірили не буду.. The rest is silence..))

 

АСГ. Незважаючи на те, що моя мама за нього голосувала.. Не було там бажання бути Президентом. Ціль була – набрати по максимуму голосів, щоб потім пустити корені в Верховній Раді. Якнайбільше коренів. Для чого? А хтось реально не знає для чого..?)))..
Голосів забагато не буває, сказали Анатолій Степанович і об’явили андрійвановича Прем’єром.. Збиті льотчики (про це військова людина мала б здогадуватися) голосів не додають, а в цьому випадку основна заслуга збитого – зупинив приріст потенційних виборців справжнього полковника. Ляшко лоханувся на Супрун, а Анатолій Степанович на мері П’ємонту..))

Тут згадалася давня смішилка:
Генерал – Чехову:
Ааа, писатель… Прочитайте нам что-нибудь..
Чехов у відповідь:
Ааа, генерал.. Стрельните нам чем-нибудь..

Вобщім проїбали АСГ свій потенційний електорат..))
Але в нас був перший тур виборів Президента, а не майбутнього голови фракції парламенту, тому – до побачення, Анатолій Степанович..

 

ЮАБ і ОЮВ. На заміну списаному бобкіну – залізні солдати кримля. Їм обом те президентсво до сраки. Їм, шо скажуть, те вони й роблять. Нам шо наступать бежать, шо отступать бежать.. Разом, правда, набрали більше ніж чинний гарант..

І ось тут
Coffee break:
Даху я народу за росію топить.. Народ, вам Донбасу мало..? Взяли їх в росію..? Вам – пусть камни с неба, но под россией..? Впевнені? Чи не подумали?))..
Думай))))..
Люди, добре жити там, де є верховенство права. Там економіка сама по собі йде вгору. Сама по собі.. Уявляєте, яка то мощна ху#ня, коли закон один для всіх.. Хтось з вас зможе мені сказати, що то про росію?))..

 

Хто там ще? ІПС. Ніби темня конячка, ніби й нове лице в політиці. Вірю, що зміг би. Не знаю, що саме б зміг. Він якось крім загальних фраз нічого й не сказав.. Як багато набрав зараз, так більше ніколи й не набере.. Логіку в його діях я не знайшов.. Потішити самолюбство? Хіба би.. В схожій ситуації тігіпко більше набрав..

 

ZeRo. Фанатам секти сватів – а ви хоч зрозуміли, що 95го кварталу вже, в будь-якому випадку, не буде. От і як ви тепер жити будете..?)) Ви кажете – с вовой посмеёмся хотя бы.. Посмійтеся поки він ще гастролює, фігня лишилося))..
Ваш основний аргумент – он ничего не украл с бюджета? Хто з вас скаже мені, що він, а разом з ним ті, хто на ньому прийдуть не будуть цього робити, коли ця омріяна можливість з’явиться? Не крав, бо не мав доступу – нє?))
Мені, наприклад, цікавіше, що будуть робити тепер лисий і решта.. Вони такі важні ходять))) – ніби то цілий квартал вибрали в гєнєральниє сєкрєтарі цк кпсс))..
Ще один аргумент – головне пороха скинути.. а якщо зевова качне не туди – ми з нього спитаємо.. Ви з пороха спитали? – стєсняюсь спросіть.. А він вам обіцяв. Цей навіть не обіцяє. За що питати будете – він вам нічєго нє должєн))..

Пацани, анекдот про – безплатно гівна наїлися пам’ятаєте?))

Ок. Ще один
Coffee break:
Нагадаю звідки взявся івобобул. Коли Держдеп (це те, що я найбільше люблю в політиці, хто не знав) почав вчити Славка на Президента, ті, що коло бюджету, відчули метеликів не там де сподівалися. І не придумали нічого кращого, ніж – размоем его голоса, голосами за других артистов.. Почали таки з – пам’ятаєте))).. Потім подумали, шо то несерйозно і згадали за вову.. Ось такий Гринь Мєдвєдєв..)) Геніально пацани.. Долгие и продолжительные applause переходяшие в овации..)))

Славку, а ти розумієш, що наробив? Тобі було важко сказати відразу – я не йду. Ти зробив рейтинг zeвові..? Вірніше віддав йому третину свого.. Спиш як? Все ок?

 

ПОП. Незважаючи на те, що я за нього голосував. Незважаючи на те, що команда в нього навіть не зі збитих льотчиків, а з побитих закарпатським коньяком кондитерів, звільнених за прогули..

Ну нє))
Ще один
Coffee break:
Я дуже задоволений результатом першого туру. І таким відривом. Славку, пес з тобою за zeвову, буду тебе й далі писати з великої літери))..
Знаєте чому задоволений, бо тепер Петру Олексійовичу залишився один шанс – виконати те, що обіцяв на бульдозері (це я образно, щоб многа букафф не писати))..)..

Отже ПОП. Двояка ситуація.
Стою дивлюсь на кортеж – прикольні такі фьольци з мигалками. Збоку рагуль каже: шо то за поліцейська держава..?
Розказав ідіоту, як має їздити Президент країни коли війна.. В грубій формі розказав))..
З іншого боку – впевнений в собі (що тішить) Президент, на зустрічі з журналістами каже – на ЮВТ заводили гроші використовуючи паспорти бомжів..
Петро Олексійович, ви кого бомжами назвали? Ви впевнені, що то бомжі? Ви не забули, що гарант Конституції відповідальний за те, щоб бомжів в країні не було..? Вони можливо бідні, але наскільки я памятаю – одна на заправці працює, інша касиром.. Вони точно бомжі??.. Ви впевнені, що вибрали найкращі слова, для їх ідентифікації..?
Чому ситуація двояка? Тому, що я розумію, що чувак будує Україну, як свою приватну власність. Що він спирається на, до нього створену, вертикаль з трьохсот тисяч чиновників. Які крім красти ні на що не здатні.. Але я розумію й те, що тільки він Україну будує.. як державу.. нехай навіть як власну..

За все в житті треба заплатити, на виході завжди є каса. Варіант заплатити грошима найкращий – гроші папір)).. Але такий шанс вже в Історії. Тепер залишається або втратити все (і ми залишимось не тільки без кварталу, але і без ТМ Рошен))..), або різати по живому – ламати таку улюблену і зрозумілу вертикаль.. Тяжко бути Лі Куан Ю – нє?))).. А треба..))

В принципі нічого складного – зверненння до бомжів Народу з нескладним текстом: був неправий.. зрозумів.. давайте разом і вже завтра..

Якщо повірять, то вова у другому турі набере 0,5, чи як той що 0.5 і може далі смішити посполитих сценками про тупих хохлів.. На радість тим 0.5, що бачать себе русскімі інтеллігєнтамі..))

Часу щось зробити мало, але сказати щоб повірили достатньо. Що донести посполитим? Що завтра в Україні стартує програма – закон один для всіх..

А без цього ніяк.. Н і я к ..

Саме цього чекали посполиті, незважаючи на якій мові вони розмовляють в побуті. Саме цього вони й не дочекалися..
Як сказати так, щоб повірили? Нєкто януковіч сказав про асоціацію з EU і йому повірили. Це нескладно)).. Блін і задню потім не включиш – януковіч то яскравий приклад))))))))..

І нах всю команду)) – забагато бронзи на них.. А піарслужбою повитирайте тротуари на Банковій – реально рейтинг вови – то не Славко, то ваша команда..))

Шановні мешканці України, незалежно від того якою мовою розмовляєте, у нас є всього один варіант. І цей варіант Петро Олексійович. Навіть не дивлячись на те, що я за нього голосував.. І ніхто на вашу мову не наступає – моїх останніх 10 постів тут, на чистом российском языкеі нічо – нє?)).. Державна українська це без обговорень, а в побуті якось розберемся, коли закон буде один для всіх..))

Але цей варіант можливий тільки .. ну вобщім ви понялі)))))))…

Любітєлям русского міра – Росії тут не буде. Світ не дасть. Росію те, що відбувається у нас ще тільки чекає. Інші варіанти це війна.. Кому пох і він готовий загинути в борьбе за это – підіть втопіться у річку глибоку))..

Антрахт, Нєгодяї..))

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська