Рекомендовано DPA:

Крива липа

Єнот посцикун..))

 

 

 

Warning! Longread..

Attention! Stream of consciousness..

Тут якийсь чувак -“патріот”, притрушений стокгольмським синдромом, розписує як пчьола з бригади грає днрівця в російськім серіалі. На запитання іншого блогера – нах ти нам про російські серіали розказуєш, кому вони тут нах всралися? Відповідає – ти інші мої пости почитай, я патріот. А той серіал тільки раз подивився...
Стокгольм дєло тонкоє, пєтруха..))

Ну шо – вибори, вибори, кандидати підагогі..?)) Я вже написав, що результат першого туру мені ндравиться, не менше ніж телеведуча Яніна..) Блін, шо я плету – Яніна ндравиться набагато більше..))

Основну причину описав в попередньому пості, лінк кину внизу, а тут ще одну. Вибори заставили мене виключити лінь і знову почати чистити френдів у FB..)) Колись ще одна телеведуча написала мені – и всєго то 400 друзей у тєбя.. Я їй відповів – Наташа, зато, на отмену от твоих, все они умеют читать..

Видно знов повернуся до 400. Мені не потрібно 50к фолловерів – я не продаю тренінги від ісака плінтусєвіча, я не записую відео, де співаю пєсні Макара мимо нот, а головне мимо вкладеного Макаревичем сенсу в інтонаціях, і не виставляю його на показ.. На пса мені 50к..? Хватить і 400..))

Наташа мені не ндравиться – страшна як жаба.. Ось Яніна, та ндравиться.. хоча б за те, що навічно пришила поганяло Сцикун одному нєзадачлівому кандидату.. з тих, що вибори, вибори..)) Але не тільки за це, звичайно)).. Я вмію бачити очі..))

Кого повидаляв? Ну звісно зе сектантів.. Не оминув навіть якихсь родичів – всіх псу під хвіст..)) На віртуальниє очісниє сооружєнія.. тобто в помийну яму.. Goodbye, my fiends, goodbye..)))
Але не за зе. За невміння мислити, за хамство, за маніпуляції.. Особливо за порівняльну таблицю – скільки коштував долар при януковичі. Кароч – всіх тих, що читати не вміють.
Другим ешелоном пішли вата і стокгольмські – ті, що назло пороху готові собі обрізання зробити.. сокирою.. по самі яйонца.. привселюдно.. – пусть хоть камні с нєба, лиш би нє порох..))

І все одно до 400 ше багато роботи.. а тут весна, лінь.. і ті очі))..

Coffee break:
Москва.
Зібралися якось пацани, сини комісаров в пильних шлємах, на собраніє. Зібралися і кажуть:

Товаріщі, скучно жівьом.. вроді ми і еліта – і бабло, і власть, а жізнь то мімо проходіт.. Настоящіє тьолкі в Ріміні, а наші в трусах с начосом по колєні.. а гдє-то там Ріміні
І голі баби, і широкі машини.. – замріяно додали з делегації України…
І довгі папіроси.. – доповнили мрію з делегації Комі АССР..
Товаріщі, єсть прєдложєніє валіть к ібєням савецкій саюз.. Там кокс.. глаза блєстєть будут.. мір увідім..
А пустять нас на запад?– обережно запитав прєдсєдатєль обкому комсомолу України.
Пустят, прікінємся дємократамі.. сдєлаєм дємоверсію дємократії..
– А гдє бабла набрать? Ріміні – то ж навєрноє дорого..? – запитав представник вежі над боровицькимі воротами і за сумісництвом головний комсомолець Біробіджанської автономної області.
Єсть одна ідєя..
……………………….

Київ.

Короче пацани, ділимся на дві групи. Одна буде проросійська, інша прозахідна. Умовна назва – вата і бандерівці..
– Бандєровци??? А звізди не дадут..?
– С центром всьо узгоджено.. Шльома, я навєрно не сам ето прідумал, как думаєш..?
– Ну хорошо, но я буду ватой.. А на фіга ето? Шо ето нам даст?
– Дєлім страну пополам. Насєленію, чєрєз раз, показиваєм то одну власть, то вторую..
– Звізди точно нє дадут..?
– Звізди, время от времені – вон Нестору будем давать под тєлєекамєри..
– А бабла надолго хватіт?
– Будєм у амєрікі позычать на рехворми..)))))
А отдавать???
– Исаак, бля.. Карочє – ты исключьон из комсомола, за тупость. Кто за ісключеніе товаріща Плінтусєвіча, прошу поднять рукі. Голосуєм товарисчи..
……………………..

Біг по колу. And around, and around, аnd up, and down – We go, go again.. Вліво/вправо.. в совок/на захід.. четверть століття..

Чи пропонували мені? Так. Ще тоді, коли всі мої трабли seemed so far away..:

Вступай в комсомол, сдєлаєш карєру.. нам нужни умніє.. узнаєшь как виглядат убітиє єноти..
– Нє, пацани, – мені подобається The Beatles.. і Свобода..
– Ну і валі к ніщєбродам..
Good Luck, бізнесмени..)))
…………………….

Один решил, что лучше быть вместе,
Другой решил, что в кайф одному,
Еще один всё рвался к невесте,
Но попадал всё время в тюрьму…

Поводила молодість комсомольців в сабельний поход.. А разом з ними і населення – обидві половинки..)) Кожен вибирав собі свою дорогу.. Майже кожен ходив на вибори.. За виключенням 400 адекватів, писав мені – ти шо за пороха??? Тре за зелю, бо зеля наше все..

Coffee break:
Ну шо, Вовчік, поздравляєм тібя с вступлєнієм в нашу команду.. нє подвєді, старік, бо жопу надерём..
– Нє подвєду, дядя Пєтя!!!
– Тамбовскій волк тєбє дядя…

А третий шёл такою дорогой,
Что Бог искал его, и не нашел..

……………………..

Я патріот? Безумовно. Я націоналіст? Однозначно. Але не на показ. Це інтимне. Це треба тримати в собі. Я не люблю інші нації? Ні. Я не люблю ідіотів з будь-якої нації.. Є добро і зло.. І це колись зрозуміють і ті, шо пішли в очісниє сооружєнія..))

Sweet child in time
You’ll see the line
The line that’s drawn between
Good and bad..

Я голосував за Порошенка. Я знову буду голосувати за Порошенка. Я хочу, щоб розірвалося це коло. Я не хочу нового Порошенка на бульдозері через два роки, під час нового Майдану.. і знов все спочатку.. Так, йому не законало, що саме йому довелося повернути на Захід, може навіть зімітував – мені пох, чесно.. Як аналітик, я бачу, що йому – німа свалу)), – він не зможе звалювати всьо на папєрєдніків.. Схема пацанів лопнула і так сталося, що на ньому.. Ну і якщо зовсім чесно – допомогли їй лопнути класні чуваки з Держдепу))..

А всім кого пре бунт..)) Народ, бунтуйте – вимагайте від гаранта законодавства одного для всіх.. дотримання цього законодавства.. А писати мені в приват – зе прідьот порядок навідьот – це не бунт, це без мене.. це десь там між собою.. в очисних..))

Я не хочу вічний around, and around.. Я хочу почистити френдів.. може вже до 500..))
Але така лінь.. і весна.. і..

Антрахт, Нєгодяї..))

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська