Рекомендовано DPA:

Крива липа

Вовка Аблігація, Манька Девальвація і всі, всі, всі..))

 

 

Май нейм із Man’ka Abligaciya.. or Obligaciya..

 

 

 

Девальвація.. Так, Володя – це девальвація цінностей. Загальнолюдських цінностей. Він одягнув на себе, чи одягнули на нього, але саме всі людські цінності – як ялинка ходить)).. Але, якщо він стане, то це буде повна зневіра.. Хоча, я розумію, що будуть говорити – якщо вже він не зміг, то кому тепер вірити..? Але це нічого не міняє і не відміняє – ні девальвацію, ні зневіру..))

Мені тут ціла купа народу пише про електронні гроші..)) Начиталися в попередньому пості..)))
Не буду багато писати – хто розуміє, тому не потрібно, хто не розуміє все одно потім скажуть – ну кто б мог подумать..))
Єдине – ви хочете голосувати не виходячи з дому? Я взагалі не розумію цю тему)) – фізкультури не бачили, у футбол не грали.. Все життя за монітором.. Ви стопроцентно впевнені, що прожити все життя не виходячи з дому – це саме те, що треба..?)))..
Ви не зможете голосувати, якщо не буде кешевих грошей.. Ви отримаєте СМС з прізвищем за кого, і якщо галочка буде не там де треба, ваші електронні гроші зникнуть у віртуальних світах..)) І на результат це не вплине аж ніяк.. Тобто і гроші вові під хвіст, і “виберуть” не того за кого ви галочку поставили.. Колись казали – хто володіє інформацією, той володіє Світом.. Тепер є поправка на вітер – хто володіє серверами, той володіє Світом..))

Великий ідол вови, нєкто господін пу, назвав вас сєтєвимі хомячкамі.. Він недалекий від істини))..

Пане, Гарант, ось і прийшов Ваш звьоздний час..)) Дочекалися..)) Для Вас аж нічого не втрачено. 71 на 29 – десь може приблизно і так. Я б сказав навіть 80 на 20. Тих хто за Україну і тих, хто за совок. Це не з мережі інфа, і не від політолухів – я field force, якщо памятаєте..)))
Народ, який ще вчора збирав по 5 гривень на армію.. не забули?)) Зараз вони голосують проти? Ви не посадили розенблатв і мосейчук’а? То хто Вам винен..?))) – Зробіть це зараз. Тобто, якщо Ви включите balls, тих, що 80 будуть на Вашому боці. В тих 30ти, з першого туру, тільки половина фанати звйонзика радзєцкого – решта хомячки..)) Народ хоче посадок? – Почніть з тих, що державна зрада, а потім одразу за чиновників – там майже всі злодії – не помилитеся)). Паралельно – чітко прописаний маніфест подальших дій.. Покажіть народу світло в кінці тунелю. Цього достатньо. Черчіль зробив би саме так, але Ви це і без мене знаєте – isn’t it?))
Це не заклик. Джентльмен ніколи не скаже іншому джентльмену, що тому робити. Це проста констатація факту..))

Вам розкажуть про масові заворушення? Не буде таких. Хомячки не вийдуть з-за моніторів, а ті, що не хомячки, на Майдан ходять тільки по Справедливість.. Ну і дуже б я хотів побачити парня во главє Майдану..
Парєнь, очолиш? – Чи не для того мама квіточку ростила..?)))

Можна не дякувати, після того, як людство придумало паперові гроші.. ну в общєм нє забудьтє))..
…………………….

Побачив я й команду накінець.. Реально на кінець))).. Банальні МБАйщики, з тих, що ніколи не працюють на результат.. Тіпа отвечать всьо равно вовє, а ми тут покрутімся пока, а потом с нас – как со стєкляной горкі, єслі шо..

Єслі шо
Антрахт, Нєгодяї..))

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська