Рекомендовано DPA:

Крива липа

До скорого, брат, або The Roads We Take..

Травень 2019

Warning! Longread..

 

Attention! Stream of consciousness..

Total consciousness..

Ну – total stream..))

 

Не поднят никем, заброшенный зимним днем
наш флаг из травы с живыми цветами на нём ..

 

Ну ось – більшість може тішитись. Вони перемогли і тепер в них, як їм здається, все буде добре. Тільки щось не гріє їх перемога. Замість йти втілювати в життя свої ідеали, цілодобове: а вас на самом деле не 25%.. а вы шо нас дебилами считаете..? 75% населения дебилы??.. а ваш Подеревянский нас быдлом обзывает..

Якщо людина не ідіот і вона в цьому твердо переконана то пох їй на то, що сказав якийсь лузер Подерев’янський.. Людина знає собі ціну і не зверне увагу на слова переможених.. Не зовсім тверді виходить переконання..)) Гложат сомненья..)) І тоді починається таке – врадчівоє: ну все вибори закінчилися, пора мириться.. давайте разом..

Нє, народ, ваше – ми пахалі, я і трактор– не канає.. З вами ніхто не сварився, вам розкладали на пальцях.. Тому – самі давайте..))

 

Репліка на FB.(мій знайомий). Quote:

«Так хто є насправді елітою в Україні???
Сектанти Петра з (25%), в народі “чвертки”???
Чи молодь, з Європейським рівнем освіти та мислення???!!!»

Ну всьо, пацани, всьо – ви еліта. Заспокійтеся. Ви еліта. Всі 75 відсотків. Не звертайте увагу на сектантів.)) Доречі велика Є у вашій сентенції зайва. Ви впевнені у європейськості своєї освіти? Чи вона з того ж розряду, що й «євроремонт», «євробляхи» чи «лдпр»?))
Щодо мислення.. Щоб мислити-треба мати певну кількість знань, які і дає освіта, доречі. Та, яку ви не отримали. Освіта від табачникаікобзона, соррі азірова – то не зовсім освіта, і аж ніяк не європейська.. Дякуючи їм, мені вордівський редактор слово доречі підкреслює, як помилку))).. Але мене 25% і я більше довіряю Грінченкові..))
І звідки ви взяли, що вас 75 відсотків? Вас 75 відсотків від тих, що голосувати ходили.. І то ні – 2 відсотки зіпсували бюлетені..
Зате мені імпонує ваше почуття гумору)) – чвертка – ґы ґы ґы))).. Як тонко, влучно та філігранно.. Ось що ти таке, європейське мислення..))

А можна якісь прізвища тої молоді Європейської..? Ну тої – з освітою і мисленням..)) Хочу знати хто там у вас світоч комунізму..))) Вас же привчили, що спеціалістами призначають – нє?)) Тобто ще сьогодні ти дурак, а завтра призначили на посаду і ти вже спеціаліст..))) З освітою так само – нє?)))))
Проте, на всяк випадок, закон таки прийміть – Закон про заборону абсолютно всім мислити, що 75можуть бути неписьменними ідіотами. З поправкою:  навіть якщо вони не в змозі диктант написати, навіть за 5й клас. Крапка.
Приймайте сміливо – в Україні немає законодавства, як такого – можна приймати, що завгодно. Світ сміється, а ви приймайте – про таких люди кажуть: дер, як дурний газету – чули нє?)) Комуністичний конвеєр – сьогодні прийняли, завтра скасували – чем бы дитя не тешилось, лишь бы не забеременело..)) Вам, спеціалістам, пох на народ, який, з вашої точки зору, лохи; народові пох на вас – спеціалістів з Європейською освітою; вам разом з народом пох на правила дорожнього руху і на закони, які  наприймали народні обранці..))) Прям – карусєль якась..)) Прям – это уму непостижимо с каким упоением берутся дураки за любое дело..))

Народних обранців  ви там назбирали шоб  не бєрємєнєлі? Дайош 450 ганн дупко і най антинікотинові закони пишуть зранку до вечора..)) Дійсно лиш би не берємєнєлі, а головне не плодилися..))) І в конституцію запишіть – дурний має право дерти газету, голосувати на виборахі вибиратися до верховної ради..

Але є нюанс.
Вас 75 відсотків, а місць в раді всього 450. Терміново збільшіть бодай в десять разів, для початку.. а потім – всі 75 відсотків  в депутати. Збудуєте собі велику раду.. Будувати, як вам здається, ви вмієте.. спеціалісти є.. От тільки щоб не завалилася..))

 

Хтось може назвати бодай один закон, що виконується всіма мешканцями України?

Але менше з тим. Владарюйте)), а в мене вечір поезії)):

И мерзко, и гнусно и подло,
И страх, что заразишься свинством,
А быдло сбивается в кодло
и счастливо скотским единством.
.

Подобається..?))

 

 

Діалоги у FB.(Мої знайомі).
Переписка в коментах. Один живе в Києві, інший в Хайфі.Quote:

Ну вот теперь заживём как в Израиле.. Кстати, знаешь, что у нас самый низкий процент антисемитизма…
– Пока не заживёте. Это классно, что у вас мало антисемитов. Вот ещё б стало меньше долбой
#бов…

По спирту родственность имея
Коньяк не красит вкус портвейну.
Еврей
– дурак не стал умнее
От соплеменности Эйнштейну
..

Вечір поезії продовжується. Especially foщасливих власників сертифікатів з тренінгів лічностного роста..)).

Вам різонув вуха вірш? А його автор громадянин Ізраїлю, між іншим. Доречі, він ще раніше за мене сказав, що є євреї нормальні, а є радянські. А радянські, в свою чергу, також діляться на нормальних і так собі)))).. Приблизно 75 до 25)))))))))))..

Живя легко и сиротливо,
Блажен, как пальма на болоте,
Еврей славянского разлива,
Антисемит без крайней плоти

І це його.. Мудрий чоловік я вам скажу.. Загально признаний.. У світі..
…………………..

 

 

Діалог у FB месенджері. (Мій знайомий).Quote:

Аап Колян,так ты четвертной)))) Ты ж с мозгами,а за Порохом тянешь((

– Я не за Пороха. Я против долбой#бов – можешь отписаться))..

– Тоесть 73% долб#ебы?

– Долб#ебизм не зависит от количества.Давай я тебе скажу – Виталик, купи тут у меня одну х#йню за штуку баксов. Ты говоришь – какую? А я говорю – да какая х@й разница. Покупай и всё – купишь..?

– Нет, ты конкретно давай

– Я конкретно – купишь?

– А что ты скажешь на то,что Порох сейчас не допускает к должности Зеленского,через затягивание результата выборов? Плюс хочет урезать полномочия президента,а какого х#я он такой честный не урезал для себя когда был 5 лет?? Он говорил что закончит войну за 2дня,что военнй будет получать 1000грн в день,короче так долго могу писать за этого гандона

– Виталик, это пропаганда. Я при Порохе, ты знаешь, третий год без работы и меня против него агитировать не нужно. Ты хотел конкретики, я задал вопрос – купишь?

– Я не агитирую Вопрос не по существу

– Да нет – по самому существу.. Ну – соберись))))

– Вот почему не зная Зеленского все 25% пи#дят на него ху#ню, только 73% не лохи, и поверили ему,при том что пи#дежа что он клон Коломойского и т.д, просто пойми что к власти должны прийти молодые а не старые пердуны.. и как был прав покойные Кузьма,что всех их надо пи#дить…

– Ты знал Кузьму?

– При чем здесь лозунги? Что тебе не понятно в зе?

– Всё. Он не сказал ни слова о том, что намерен делать. 73% процента купили то, что ты называешь – вопрос не по существу. Тупо – лохотрон.

– Знаешь Колян,я когда работал с Супрун на выборах,и много чего для себя понял,что у кого админ ресурс,тот и главный,а тем более сбу ебашат по полной для сбора компромата,а вот дальше посмотрим на что зе способен,и я тебе потом припомню;)
Благодаря своему Коле, и админресурсу она и выиграла выборы у Поплавского,и я с одной стороны понимаю зе,какая на него атака Пи#дует,и что не легко ему.. А он сказал что договорняков не будет,и кто нарушил закон будет сидеть в тюрьме

– А ты поверил? Тебе сколько лет?

– Я поверил. 45

– А если сп#здел? Я от него лично не слышал то, о чём ты говоришь. Билл борды к делу не прилепишь. Если есть конкретные слова – к ним можно цепляться, а если есть: я такого не говорил – до#бись)).. Ты ж в 90е жил – не будь лохом. Нельзя так выигрывать выборы. Кто его потом слушать будет? Уважуха за то, что – как ты нас развёл? Ты точно не лох? Уже один тешился, что развели всех как котят.. чечетов была его фамилия..

– Янык пи#дил бабки,и. сбежал,а порох видел эту картину,и думал прокатит,а х#й там,еще не известно что с ним будет после инавгурации зе,и он сейчас понимает что ему может лапти сплетут и в Испании достанут,,,, Думаю что зе после этих долб#ебов пи#дить не будет,иначе точно порвут на куски

– Ты мне снова Пороха тулишь – я где-то написал, что я от него в восторге? Ты можешь не говорить со мной заученными фразами? Свои мысли остались? Если завтра при вашем кумире наступит пи#дец, ты лично – пойдешь его рвать на куски?

– Порох как оратор лучший из всех президентов которые были

– Виталик)))), мы не Пороха обсуждаем, а 73 %))

– Нац корпус порвет,в Черкасах видел?

– Зелю? Нацкорпус? Ггг

– Я за Пороха тебе сказал

– Бля снова Порох.. Виталик, твою жену сосед ипёт. – а у Пороха вилла в Испании; Виталик, уже все соседи знают. – А у Пороха вилла в Испании. Виталик, у неё уже живот видно, как сына назовёшь? – А у Пороха вилла в Испании.. Меня не нужно агитировать против Пороха, сагитируй меня за Зелю))..

– Тоесть 73% ты считаешь долбоебами?

– То есть я считаю, что дураки обожают собираться в стаи..))

– Ответ: а если при любом из кандидатов которые пи#дели и давали гарантии, ничего не сделают,что то из этого изменится??))) Ни один из них не даст 100% гарантии… поставь себя на их место..

– Ну с них хоть спросить можно. Они обещали. Ваш кумир даже не обещает)))) Не зе надо было выбирать, а Пороха тянуть на Майдан. И спрашивать. А так снова пару лет коту под хвост, пока до вас дойдёт.

– Коля,сейчас нет лидера что бы повел массы на майдан

– Поэтому вы выбрали хз шо и тешитесь)))) Тешьтесь.

– А я работаю на себя,и на президентов не надеюсь,потому что понимаю что только на себя надежда…
Но голосовал принципиально за зе

– То есть я в этом ни хрена не понимаю, но голосую принципиально)) При таком раскладе – какая тебе х#й разница кто президент? Ты ж сам за себя.. А если, через твой выбор, будет такая жопа, что не сможешь сам на себя работать? Вот тогда я тебе и припоминать не буду)))).. Я не злопамятный..

– А мне за страну обидно,и у меня дети растут,и я хочу что бы мы жили в нормальной демократичной стране где нормальный президент и работают законы,где мир и нет войны и пиздежа что Путин нараде Колян,я пыхтю из всех сил,работая на себя,но пока вариантов нет,и налоги плачу исправно.

– Можно поджечь машину, принципиально, если не заводится))))
Бля ты войну видел ???? В Киеве в кабаке??? Шо ты за войну пи#дишь???

– Это не я пизжу,это порох и все прихлебатели

– Шо ты мне через слово пороха пихаешь? Свои мысли есть? Или только лозунги про пороха?

– Я тебе все сказал Покп

– В демократической стране лохов не разводят)))))
И тебе удачи..
…………………….

 

…………………….

Кузьма.. То був такий засніжено-передноворічний вечір.. До мене в кабінет ввалився Кузьма, з музикантами, гітарами – всі заметені снігом..

Майк, привіт братику, ми до тебе..
– януковіч тобі братик, сірожа. Гримерка для артистів з того боку сцени..

Більше з ним не бачились. R.I.P.
…………………….

 

Хом’ячкам..
Я не проти вашого вибору, я проти форми його подачі, тобто проти маніпуляції. В Україні і так відсутнє законодавство, а ця форма ще більше віддаляє країну від цивілізації. Ця дорога до хаосу. А щоб владарювати над хаосом потрібно бути генієм, а в нас генії не в пошані, в нас «Європейська молодь» з радянською освітою і совковим мисленням. Охлократія це прикольно, але тільки на екрані. Хоча де межа? – ще не відшуміли вибори, як пішли загальні оргазми від серіалу)))..
Я вже почув вашу ідею – ой ляжем наконец под россию и будет нам счастьеЇї мені вже озвучили. Коли запитав – а під Томагавки ти ляжеш також? – мені відповіли: так вроді ж с Трампом договорілісь.. Віталікі, може все таки краще розсилати в месенджері відосікі з пивом і тьолочкамі – нє..?))
Маленький лікнеп для вас (а потім можна буде знову ширити голих тьолок біля холодильника з пивом):
Колишню імперію планомірно знищують, вона здихає.. Мені не шкода її – там нікого шкодувати. Купка феодальних злодіїв-чиновників, яким вдалося розвести охлос на голому місці. Вони свій вибір зробили і – хто я такий щоб за них переживати..?))
Віталік, у тебе вибір один – або з цивілізацією на передньому краї, або з корумпованою наскрізь імперією зла, поглядаючи в небо чи Томагавки не летять.. Або/або. Це тобі не зе вибирати, хоча на щастя від тебе нічого й не залежить..))

 

 

Закон про мову..
Віталіки, вас вже 6й раз розводять на мовному питанні. Віталіки – ви мазохісти? Хто бля на вас наступає?)) Ось пост на двох мовах прямо зараз ти читаєш – і шо?
В Україні державною мовою буде українська. Раніше чи пізніше. Бо це логічно. І рівно стільки, скільки тебе продовжуватимуть розводити на цьому питанні, ти будеш сидіти без бабла, Віталік..))
Тобто, тебе плющить від того, що злодію чиновнику тепер, щоб красти, треба буде ще й мову вивчити? Тобі не дає спати ця думка? Як він бідний тепер проводитиме свої вечори з букварем? Віталік, ти на всі сто відсотків впевнений, що ти не дурак? Чи тільки на 73..?

 

 

 

Coffeebreak:

Бізнес від дурного… Чи – common sense..

– Микола, візьми племенника до себе на роботу..
– Рома, ким його взяти?
– А я знаю? Менеджером яким, чи охранніком.

 

Дурак – недалека, інтелектуально обмежена людина, котра через свою дурість робить безглузді кроки, які суперечать здоровому глузду…

/з енциклопедіі../

 

Френди, будь-який action, як результат, має на увазі саме результат. Досягнення поставленої цілі.. це якщо ціль є..

Николай, здравствуйте. Нам очень понравилось Ваше резюме и мы бы хотели пригласить Вас на собеседование..

– Спасибо.. как Вас зовут?

– Валентина.

– Очень приятно, Валентина.

– Вам будет удобно завтра на 9 утра встретиться с нашим владельцем?

– Валя, у Вашего владельца бессонница..? Почему в такую рань..?))Но,мне будет удобно. Скажите, а какую цель ставит владелец перед соискателем?

– Как какую цель? Работать.


– Ваш владелец совершенно точно знает, что именно мне нужно делать и мне нужно будет просто выполнять свой прописанный детально функционал..? А чё – я могу еслишо))..

– Николай, не хитрите..) )– от Вас будут ожидать Результат…

 

Мені хотілося сказати – кому и кобыла невестаі плохой результат – это не меньший результат, чем хороший... натомість я сказав:

– Валя, я кризис-менеджер. Мне нужна цель. Конкретная цель. Заработать Вашей компании столько-то миллионов долларов. Развалить Вашу компанию, /ибо там в долях бывшая жена/, а потом воссоздать ее из пепла /уже без жены/. Создать две успешные компании – одну для владельца, вторую для бывшей.. В противном случае это будет процесс. Не, ну если вы готовы платить много, то я могу согласиться и на процесс. В конце концов это деньги владельца и ему виднее как их тратить)).. Ноакцентирую – очень много. Ибо рутина отнимает больше сил чем работа на результат – мне дороже обойдётся восстанавливать силы..))))… У Вашего владельца какая цель..?

 

Люди не вміють, або не вважають за потрібне починати з визначення цілі. Цілі конкретної, а не “поднять бабла” – немає ні у одного “бізнесмена”. Ні у одного..
А результат – це всього лиш доволі банальний алгоритм: ціль – професійна команда для її втілення – результат..

Але – нє взошло..))

 

Ідіот – людина, що страждає глибокою формою розумової відсталості. Ідіотам притаманне набуте у ранньому віці слабоумство, що виражається в недорозвиненні інтелекту і психіки людини в цілому. Ідіотам недоступна осмислена діяльність. Емоційне життя ідіотів, вичерпується примітивними реакціями задоволення і невдоволення. В одних випадках переважають спалахи невмотивованого гніву, в інших – млявість і байдужість до всього навколишнього. Ідіотам притаманне настирливе бажання управління державою, а особливо просунуті одержимі бажанням втілювати “реформи”..
/з енциклопедії../

 

Перший.Продав флот, хапнув бабла, зіскочив з поїзда і робить вигляд, що патріарх.

Другий. Створив олігархат, хапнув бабла і також не проти щоби його менше згадували. Просто бухає.

Третій. Зрадник. Він найгірший. На нього мали надію і люди і “західні партнери”. Любить розказувати, що при ньому були в країні гроші. Були. Партнери повіривши йому, гроші в країну дійсно завели. Але Іуда на те й Іуда шоб продатися за копійки. Його купили за трамвайні талони..

Четвертий.  “Ярко выраженный идиот”. Хоча в Історію увійде лише він. Як найкращий приклад-ілюстрація до старого як світ: “деньги в руках идиота это нарезанная бумага..”

П’ятий. Однозначно найрозумніший з усіх. Не захотів розпустити иліту. Хотів зберегти чиновництво, як клас і форму правління. Не розуміючи, чи не бажаючи розуміти, що так вже не працює. На цьому й пролетів. Тепер – хіба через барикади..))

Шостий. Бля яка нехороша цифра..)) Ще не почав, тому почекаємо..

 

 

Хом’ячки, ви всі казали – я незазе, я проти пороха.. Проти Пороха було два відсотки тих, що зіпсували бюлетені, можливо ті, що не прийшли. Але ви таки були зазе – нє кокєтнічайтє))..
У мене до вас запитання, вірніше поки що асоціаційна ілюстрація. Стоїть машинка і вам здається, що якщо сісти в неї, почати крутити вліво/вправо кермо і робити губами жжжуууу-жжжуууу-жжжжжу, то вона граційно стартоне і поїде. Саме так ваші, назначені кумами, спеціалісти бачать управління доречі.  Тепер запитання – а якщо не поїде..?))

Але менше з тим. Повернемось до нумерології. Скажіть – кому з них поставлять пам’ятник? Я знаю, що ви знаєте відповідь. Нікому.
Про них не згадають вже через п’ятдесят років. Ніхто. Навіть нащадки. Ніхто не скаже – “мій прадід був президентом”. Бо на запитання: “а що він зробив?” можлива лише одна відповідь – “заробив трохи бабла”. І на резонне – “а, що просто бізнесом не можна було?” – відповіді не буде.
Тому й не згадуватимуть. Стидаючись не згадають.. промовчать..))
Це ціль??? Так вот ты какой, северный олень..)))

Скажіть, а ви ніколи не ловили себе на думці, що державою реально ніхто не керує? І навіть не збирається..))
Для вирішення будь-якої проблеми у ваших спеціалістів є всього лиш один інструмент – підняття цін для населення. Вам не здається, що інструментарій більше ніж занадто примітивний? 
“Спеціалістам” не цікаві люди, які вміють і можуть створювати продукт і продавати його. Країна не продукує нічого. Nothing. Вони навіть піарників набирають зі своїх. Не за розум, а “за надёжность”. Піарники це те, що робить їхнє лице. Але ні – тільки “прєданних”. Які гнуться. А де ж common sense? Навіщо? Why? Ті що гнуться і так гнулися, а нових не додасться. Де тут здоровий глузд? Піти на посаду, яка висушить весь мозок і не отримати нічого на виході? Який у цьому бізнес? Це якийсь shit deal, якщо ціллю являється отримання репутації, про яку кажуть – “нема вже де печатки ставити”.. У чому вони спеціалісти???

Дати лінк на енциклопедію..?))))

 

Населення..

А ось ви, ви часом не вважаєте, що успішною може стати країна, де чоловіки країни не задіяні в процесі? Зовсім не задіяні. Від слова – absolutely.

Вам назвати країну, де держава домоглася до того, що частина чоловіків, тих що мають трохи більше клепок, працюють в силових структурах, а інша частина, де клепок менше, менеджерами чи охраннікамі?
Три четвертих чоловічого населення щось охороняє. Та при такій структуризації в нас злочинців мало би не бути зовсім. Всі повинні були бути впіймані і під охороною. Але чоловікам не до того. Прокурори і судді, слідчі і оперативники – вони всі “зарабатывают”. А ще їм здається /причина – погана якість вживаного алкоголю, який самі ж і зпродукували/, що вони мають якусь вагу у світовому масштабі. Вони вважають, що з ними будуть рахуватися. Вони не розуміють /від слова розум/, що їх всіх просто помножать на нуль /від слова пофіг на нихвзагалі../
Дер, як дурний газету..
Так – чоловіки зайняті – вони “заробляють нарезанную бумагу”. Невеличка частина чоловіків, тих, що обтяжені інтелектом, пішли в політтехнологи. Знову ж таки – “продукт”, який вони виробляють має свою ціну і ціна ця – mniej niż zero. Не знаєте чому? – Тому, що серед політтехнологів і особливо серед експертів обтяжених інтелектом не більше як два відсотки. Скинути лінк на енциклопедію, що таке ідіотизм..?)))

Вершина їх ідіотизму в тому /і вони про це тільки почали здогадуватись/, що “зароблені” гроші у них відберуть.. Скінчиться все банально просто – світова еліта вирішить, що населення не стане на захист своєї иліти рядами і колонами. І тоді одним тюрма, іншим хоч і не тюрма, але нарізаний папір відберуть у всіх.. Це станеться вже настільки незабаром – оглянуться не успеете..)))…

А ще їхній ідіотизм у тому, що вони вирішили бабло заховати в будівництві житла. Рубають дерева, нищать парки – гонять вверх коробки, нікому не потрібні коробки. Пропозиція втричі перевершує попит.. А технології женуть як Джавеліни назустріч радянським танкам і, через пару років, на ці будинки, раптово ставши цивілізованим населення, буде дивитись, як на примітивний шалаш племені в Амазонії.. Гроші на вітер.. Як дурний газету…

Дерева… шкода дерева.. Дураків не шкода – це їхній вибір, а дерева.. ех…

Ситуацію донедавна рятували жінки. Ну на чиї ж сильні плечі скинути, як не на жіночі..? Так склалося, що жінка, по природі своїй творець, а не дестроєр. От жінки й тягнули і економіку, і країну. Але вже видихаються і вони. Зараз вони все частіше шукають брутального мачо, який віддомінує по повній..)) Шукають, нібито для того, щоб розслабитися, хоча насправді – банально, на підсвідомості, шукають спину, за яку можна заховатись якшошо)). А спини ці, або в безглуздій погоні за різаним папером, або сидять і ниють..

Ставте собі ясні цілі і буде Вам щастя..

 

Думки вголос:

А ви не забули, що чийсь героїзм – це результат чийогось ідіотизму в прийнятті рішень..

А чи дійсно потрібна «странав смартфоне»? Може простіше чиновників позвільняти і відмінити нах нікому не потрібні довідки..? Позвільняти 75 відсотків чиновників. Слабо – нє?

Ви в захваті від Слави Кпсс? А вам не здається, що словосполучення российский рэп – це щось на зразок ВологодскаяКармен сюїта? Може все таки балалайка і барыня, барыня..?

Териториї – раніше, чи пізніше нам світ поверне. Ви впевнені, що їх необхідно повертати з населенням? З усім населенням? Може нехай ідуть в росію..? Разом з паспортами.. Росія велика – місця вистарчить.. особливо на сході росії..

Я не розумію, чому вас можна налякати тим, що Угорщина може щось не так сказати? Ви знаєте, що Угорщина за населенням така, як зараз Київ? Нам дійсно треба звертати увагу на її думку з будь-якого приводу? Ви розумієте, що без закону про мову угорські школи в Закарпатті будуть, а українських в Угорщині ні. Російських теж, доречі.

А ви знаєте, що необхідно відмінити незаконне надання громадянства і українських паспортів за останні роки, а тих, що на цьому «заробили» покарати? І, що без цього угорські школи в Закарпатті будуть, а українських в Угорщині ні. Російських теж, доречі.

А ви знаєте, що необхідно відмінити всі державні нагороди і звання за весь час існування незалежної України? А потім нагородити тільки тих, хто справді герой, чи заслужив, а не купив за гроші. Бо без цього угорські школи в Закарпатті будуть, а українських в Угорщині ні. Російських теж, доречі.

А ви знаєте, що путін вже б давно атакував, але боїться? Нема в нього змоги атакувати. Має тільки піхоту. А та піхота до сраки. А тому атакує вам мозгі. Вам подобається коли вам атакують мозгі?

А ви знаєте, що в російських коридорах влади, все частіше озвучується думка:Да, Крым видимо придётся временно вернуть… Ой чи врємєнно, пацани?)))

А ви знаєте, що вибирати потрібно розумом, а не емоціями? Ви, коли щось купуєте – розум теж ні разу не включаєте?

 

А ви знаєте, що Україні вкрай необхідний закон про популізм? З покаранням за обіцянки, що не можуть бути виконані..
Щоб Віталік не писав мені – Ответ: а если при любом из кандидатов которые пи#дели и давали гарантии, ничего не сделают,что то из этого изменится??))) Ни один из них не даст 100% гарантии… поставь себя на их место.. 
Нехай дають гарантії – вони за це гроші отримують. Ви ж не кажете – я на работу ходить буду, но гарантий, что буду там работать дать не могу..

Не треба коментувати, що я наївний, якщо ви не розумієте, що це можливо, то наївні ви..))

…………………….

 

То був такий по жовтневому дощовий вечір. Для мене не існує слів погана погода, але то було занадто – такий мілкий і противний. Парасоля рятувала поки не дув боковий вітер. А він, сука дув..)), а йти ще було далеко. Згадав, що по дорозі є кав’ярня і, що мабуть там ще відкрито. Подумав – от зараз я там вип’ю класну каву з сигаретою в сухому місці.. На розі біля кав’ярні стояла жінка з одноразовим паперовим стаканчиком в руці. Стояла і мовчки плакала.. Може від холоду, може від безнадьоги, а швидше за все і від того, і від того..

Я віддав їй останні гроші і пішов далі дощем.. а хулі мені – я сильний..
…………………….

Як жити? А ось так і жити:

Do your duty, come what may..

 

Антрахт, Нєгодяї..))

 

PS
Цей пост завершить третю частину трилогії. Назва її «Музей мотлоху».. Ніяк не міг добити і ось – IMadeIt..)) І це при тому, що вже майже готова четверта)).. але там про політики, про тьолкі і про півасік більше, і то інша Історія))))))

Саме тому цей пост дещо довгий.. ну то звиняйте..))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська