Рекомендовано DPA:

Крива липа

Полонез Зелінського..

 

Або яка вона сучасна Україна..

 

Попався мені ролик на просторах Мережі. Чому Мережі з великої? Тому, що це повага до інструменту. Інструменту, який унеможливлює приховання Правди.. Пацани, ви самі зрозуміли яку Пандору ви випустили..?)) – я зараз не про браслет якшошо..)) Думали – ми так крипту впхаєм?)) Весь мір к своїм ногам положім? Ага-ага)))))) Саме так і вийшло..

Отже ролик. Ось він:

 

Я його поширив з коментарем:

Истосковался по России, душой он там.. Ограничен в знаниях – более чем.. Ассоциация на блондинку – не знаешь, что сказать – улыбайся и поправляй лифчик.. Ненавидит Запад, ибо не понимает их ценности.. Типичный совок.. Автору респект…

Отримав комент:

Майкл, Вакарчук киданув? Киданув) За Гнапа чи Смешка проголосує тонкий прошарок інтелектуалів і бізнесу. Гонка відбувається між П, Ю, З. З цих трьох хто кращий?

Відповів:

Кращий для кого?

Отримав відповідь:

Для вас звісно)

Відповів:

Моя позиція не секрет – я за Україну без комуністів. Така можлива тільки в спілці з США. Зеленський топить за росію, Юля не пройде. Порошенко не мій герой, але він єдиний, навіть опираючись всім єством, але йде в сторону Заходу. Зараз я за Порошенка. Ситуативно.
Відносно Вакарчука.. Він нікого не кинув, він нічого не обіцяв.
Відносно цієї ситуації скажу те, з чим ти як аналітик погодишся – аналітики Держдепу на порядки сильніші за аналітиків кремля. Вони знають що роблять.
Відносно ситуації з виборами в цілому.. Треба не клоуна за кумира собі шукати, а заставляти діючу владу виконувати обіцяне. У випадку з Порошенком – я не бачив тиску на нього з боку суспільства. Я вчора десь коментив парасюка – він покликав народ на захист НАБУ? Він покликав народ під суд де виносилось рішення по корупціонерах? Він со слєзамі на глахах тепер записує відео, коли зрозумів, що ніхто не покличе в депутати..
Відносно Зеленського – він примітивний в економіці, такий самий в політиці. Його програма – все понесем на референдум. Розказати шо то буде за референдум? Перший буде – пустіть Кіркорова в Україну, другий російська державна.. А далі буде масова різня.. Кривава масакра як ти писав, але не уявна)))… Я відповів на твоє запитання?)))

Отримав відповідь:

Я бачу контреволюцію і знищення всіх держінституцій. Що теж веде до масакри

Відповів:

Знищення ким?

Отримав відповідь:

Кажуть в 2014 році у нас був Майдан. Не знаю чи правда. Може зрадофіли брешуть все. Кажуть що втік янукович, ахмєтов в Британії сидів. Кажуть, що уяєбани типу медведчука навіть в Україну не лізли. Людей багато вбили, кажуть. Всі янучари сиділи тихо по кутиках і у всіх областях писали заяви на звільнення. А потім прийшов Порошенко, дав цицьки медведчукам, ахмєтовим, ригам всяким. Пів року вони не вірили що то правда, але через півроку знови прилізли до корита, бо ні націоналіст махніцький, ні шокін, ні ярема, ні луценко навіть і в думках не мали щось їм пред’являти. Якісь там корупції. розстріли людей. Кажуть, що Кровавий Пастор здав Крим тільки з одним нашим застріленим воїном. Герой війни – Пастор. Кажуть, що ніхто не відповів за Зеленопілля. Ці герої генерали й далі воюють з путіним. Тому мені оцей весь рух на захід від порошенка – в сраці. Бо я знаю що то за рух на Захід, і куди ми так попадемо. А те що Зеленський російський шпійон – то коню понятно! Коломойський – російський шпійон? А можна пруфи? На рахунок партнера Порошенка ахмєтова пруфів що це за штемп мені не потрібно. А от з Коломойським у мене не вяжеться. А хто це сказав? Уколов, Олєшка? То джерела піпєць, вірю.

Відповів:

Очам віриш?))))) Це Олєшка там розказує, що тато за американцем з коробкою канхвєт бігав?)))))))) Це Олєшка пропонує геніальний план примирення з росією? Я десь написав, що Порошенко святий? Шо за наєзди?))))))))) Ти задаєш питання – я відповідаю. Я задаю питання – конкретики не бачу). Я десь написав шо він шпіон? Я написав що з росією йому в кайф.. Я вважаю, що в Україні є одна проблема – відсутність діючого законодавства. Переконай мене (з пруфами) що Зеленський це в стані змінити.. і якщо є що сказати – можна відповідь на попереднє запитання – знищення чого і ким?

Тут пояснення на випадок, якщо ролик дивилися по діагоналі, або якщо його видалять. Кандидат у президенти розповідає про свого тата. До тата, викладача в учбовому закладі, приходить його колишній студент, який вже декілька років живе у Новому Йорку і в знак поваги приносить з собою коробку цукерок і пляшку коньяку. Тато хапає ту коробку і жене нею колишнього свого учня коридорами колишньої його альма матер..))) Уявили картинку?

Про примирення. Ідея кандидата полягає в тому, що він поїде в Росію, спитає у їх президента шо той хоче від України, запише це на папір і всім покаже.. Таким простим і досі нікому не прийшовшим в голову способом він скінчить війну..

No comments

Отримав відповідь:

знищення чого і ким? – Порошенком правосуддя. Коли беруться на найвищі посади в судах люди завідомо корупційні і безпринципні – це сигнал всій системі, що можна а на виході отримуємо деморалізовану міліції, прокуратуру і суди. Велкам то Юкрейн. Друге. Жодна льдина, яка стане президентом не зможе відкрито лягати під рашку – це смерть для неї, повсання, заколот. Ні. Кожен буде говорити українською, кожен буде говорити про рух на Захід. Ніхто не самогубець. Зелень обирають не задля лягання під рашку, а щоб змінити внутрішню систему, яка вже повністю йо@нулась.

Відповів:

Не можна знищити те чого не було. Тобто не знищення, а нестворення, як обіцяв. Але є бодай на словах… Тобто за обіцянку треба питати і добиватись виконання. Такий шлях мені зрозумілий.. Зелень, як ти кажеш, навіть на словах такого не обіцяє. Де логіка? Змінити внутрішню систему… Ок – яку на яку? Можна трохи конкретики?

“Зелень обирають не задля лягання під рашку” – а він сам про це знає?

Ти там назвав багато прізвищ – можу тобі розказати про кожного з них такі нюанси, що посивієш)))))))))))) З пруфами… Це вони мали створити правосуддя? Ти в це вірив???

 “Ні. Кожен буде говорити українською, кожен буде говорити про рух на Захід. Ніхто не самогубець» – При Порошенкові так. При Зелень …. При ньому тобі скажуть – Ей, рагуль…

Чи про титульну націю в туалеті в тому кіно теж Олєшко вигадав?)))))))))

Пояснення: в ролику розігрується стьоб з рагулів – два вусатих западенці-депутати пишуть закон про туалет, де першочерговість доступу до унітазу для представників титульної нації і тих хто першим  крикне Слава Україні.

Відповідь мені:

Добре, Майк, якими будуть ще 5 років Порошенка? Він не зробив податкову реформу, плюнув в морди євробляхерів перед виборами, кинувши кісту ціною 3000 баксів до виборів. Що він робитеме далі?

Моя відповідь:

Єробляхерів як і тих хто купує квартири в незаконних новобудовах ні фіга не шкода – най ідут нах@й))))))))))) Вони знаючи, що порушують закон додавали впевненості в собі корупціонерам – “связаны одной цепью” – це називається…

Саме такими будуть як ми дозволимо. Ти і я. Саме так, як ми заслуговуєм – ти і я.

Єробляхерам треба було не гівно сюди звозити, а робити автомайдан, випихати нах@й з України російський автопром і добиватися притомних цін в автосалонах України. Повір нічого б їх не зупинило..

Така сама хєрня буде з тими хто квартири купує… як ніхто знаю як їх будують… Хтось з них перевірив що він купує? Тобто вимагати від діючої влади дотримання законодавства.

Що Порох робитиме далі?.. Якщо народ буде сидіти по хатах, то те що він і зараз робить.. І воно так помаленьку колись дійде до Правди… Якщо народ не забуде де в Києві Майдан і почне там регулярно збиратись з запитаннями до влади, то він це зробить дуже швидко. За півроку максимум. Бояться чиновники масового зібрання народу. Фішка в тому, що він не дурак. Друга в тому, що він вміє. Цих якостей – ні однієї ні другої в Зелені немає. З нього питай не питай – пох)))))))) Шо візьмеш з дурачка, який про МВФ… Про таких Далі класно сказав – “Это уму непостижимо с каким упоением берутся дураки за любое дело..”

На цьомупублічна  переписка закінчилася. Але я отримав понад 50 повідомлень в приват, вже від інших апологетів новітньої концепції управління країнами. Щоб не відповідати кожному окремо і щоб мені не забивали приват спамом опублікував звернення:

Дорогие френды и френдессы, не нужно меня в личку агитировать за вову..)) Я не вчерашний и поэтому сам себе сложу своё мнение.

 Чтобы не разводить спам – Украина оригинальна. Только здесь придумали себе кандидата, рейтинг которого не падает пока он молчит..))

Видно нужно, чтобы кто-то где-то принял решение, что срочно нужен номер на бис. Бесплатный совет тем, кто принимает решение – нужна справка от врача, что некоему кандидату, в связи с ангиной, нельзя разговаривать до 31го марта. А также нельзя писать. Вопросы ему можно задавать только в письменном виде и ответы можно будет получить только в письменном виде и только завтра..

Можно похвастаюсь?)) Я это предвидел год назад. Это не сложная аналитика. Достаточно некоторое время пожить среди евреев, чтобы понять алгоритм их мышления..)) Любителям пруфов кину ссылку на пост – там дата публикации есть. В том тексте есть трохи букофф.. – для тех, кто не любит читать, кидаю цитату оттуда)):

 

«… Жадность ведет к бедности, а потом к одиночеству… Честно не знаю чьи слова…

Пацаны, Астанавітєсь))… Бессмертных не бывает, Вы просто люди…

Игорь, пошли кофе пить? И я расскажу тебе, почему вкладывать деньги в слугу народа это shit deal. Возьми палку и побей по спине тех, кто тебе говорит, что вова-клоун это все еще актив. Эти твои аналитики, по ходу, дебилы, а я ищу работу если шо))…

 

На правах рекламы /ну или Игорь прочитает))/:

 

Антрахт, Нєгодяї))…»

 

И даже с такого, за два оставшихся месяца, могу сделать президента. Услуга платная. Дорого.

Для Історії даю тут текст того посту повністю:

 

ВЕЛИКАЯ АРАБСКАЯ ЯМА..

рік тому.  Суспільство.   2 738.   11.  6. Ресурс – Сайт UA.

 

Недавно нарвался на гениальный пост умного, как мне показалось, чувака. Текст про Ылиту и устрицы. Тонкий юмор, отличный текст. Подписался..
Видно не я один заметил умного чувака.. Чувака нашли, дали 30 гривен и “остроумного блогера” понесло. Следующий пост был про МIХО и ЗУБОЖІННЯ:

“…Марши триллионов проти зубожіння.. Где вы увидели зубожіння? На черную пятницу народ потратил 9 000 000 долларов. Вы количество дорогих машин вообще видите? Где зубожіння?… Пойдите перед Новым годом, в супермаркет и гляньте на очереди у кассы… Это зубожіння?..”

Ага, поезжайте в Киев и спросите кем был Паниковский до революции..))
От блогера отписался.. Нету времени на недалеких.

Один мой френд на ФБ любит публиковать свои посты в виде задачек.
Dedication to Вадим:
В Украине порядка 350 000 чиновников. То есть один чиновник на сто людей. Один на сто.. Один против ста.. Я б не рискнул честно говоря..))
Девять миллионов разделенные на триста пятьдесят тысяч дают примерно двадцать шесть долларов. Не ахти какой средний чек, как на тех, кого зубожіння не коснулось. Жадные у нас все же чиновники..))) Не, ну мы все знаем, какая низкая у чиновника зарплата..))
Первый вопрос – сколько человек найдете которые верят, что чиновник живет на зарплату?
Не знаете сколько у нас автомобилей – внедорожников, прочих паркетников и просто премиум класса? Не знаю сильно ли Вас это удивит, но примерно столько же сколько чиновников..))
Вот ни фига не пойду перед Новым годом на кассы смотреть, как бы не рекомендовал “тридцатигривневый философ”..))

Вчера, на Kleptocratic Elite TV, два идиота, обсуждали необходимость переселить в Украину 600 000 арабов, взамен уехавших в Польшу наших, бо работать некому. А то, что наши уехали, потому, что здесь работы нету это как..? Ах есть работа, но нищеброды не хотят работать за такие деньги? Так арабы-переселенцы ваще работать не хотят, ни за какие деньги – у них свой взгляд на этот вопрос..))
Вы точно уверены, что арабы это ваше спасение..? Поезжайте в Кельн и спросите – сколько им предлагают, чтобы они покинули Германию..))
Я не против арабов, есть друзья и среди них. Это они дали блогеру возможность написать девять миллионов цифрами, это они дали миру Абу Али Хусейна ибн Абдуллаха ибн аль-Хасана ибн Али ибн Сина, после которого до 3D принтера, который будет органы штамповать фигня осталась. Но 600 000 в Украину.. перебор … Не..? Мож цивилизовано..? Через закон о гражданстве, которого все нет..

Позавчера бухал с пацанами с Курорта. Пацаны не из левых, не из тех, что где-то рядом сидели. Саперы, разведчики у каждого ходок за линию фронта немеряно. Из тех, кто в гражданке, со стволом за поясом, ходят в Донецк за адреналином. Хотел написать – удивился адекватности и мгновенной реакции в оценке вокруг происходящего. Правильной реакции. И адекватной оценке. Но не удивился, живущего в Украине сложно удивить. Тем более тем, что логично..

Для любителей арифметических задачек и статистики – цифра людей прошедших через Курорт тоже известна..))

Мне было любопытно от кого первого услышу слово КОНФИСКАЦИЯ.. А оно уже прозвучало..)) Таки да – от Михо..))) Клептократы, Вы этого добиваетесь? А вы забыли, что уже два тысячелетия у нищеброда одна мечта – вы@бать жену барина, дом ихний сжечь, а барина повесить на воротах. Как это выглядит? Прочитайте в “День опричника”, там это в красках описано. Причем в самом начале, далеко читать не надо – я в курсе, что читать не барское дело..))

Немного грубовато вышло.. Ок – вот вам стишок на эту тему от чувака, которого считаю мастером современной российской изящной словесности, хотя он по ходу осетин)):

Вдруг восстали против шаха
Угнетенные феллахи,
Посылают шаха на фиг,
Объявляют шаху мат.
Нет для черни больше счастья —
Свергнуть древнюю династию,
На обломках самовластья
Написать: “Здесь был Ахмат”…

Клептократы, вы свято уверены, что: “нас, да, всего 350 000, но мы активная часть населения и мы удержимся сверху”..? Что тут сказать… активный или пассивный все равно педераст..)) Может вам повезет и удержитесь. Будете первыми в Истории кто удержался..)))))

Господа Клептократы, я даю себе отчет, что у ваших аналитиков нету ни малейшей склонности к простейшему анализу, а вот вы.. Вы отдаете себе отчет, что если Госдеп вас не разрулит, как в Румынии, или Южной Корее, то все закончится барином на воротах.. И если про это потом снимут кино, то большая часть бюджета уйдет на клюквенное и малиновое варенье.. кровавый будет блокбастер..))

Шах просек, что дело худо,
Взял сокровища, паскуда,
Сел на старого верблюда
И умчался в пять утра….

На крайняк успею в Борисполь” – подумал Клептократ.. Некоторые успеют…
На всякий случай, для тех, что успеют.. рекомендую “Золотой теленок” – переход румынской границы. Там тоже не сложно найти. Для нелюбитетелей эпистолярной изящной словесности и паникерофф от многа букфф – начните с предпоследней страницы..))
Ну я ж не буду на себе золото тащить, технологии ж шагнули, мир изменился” – подумали вы. Изменились технологии, но мир ни фига не поменялся..))).
Слушай, чувак, тут такое дело… Ты там у себя, говорят, бабла наворовал…” – скажет вам “румынский пограничник”… А уж отберет ли он у вас золотыми часами, как тогда, или поведет в банк с вашей именной платиновой картой, как сейчас… Поверьте Вам это будет без разницы…

“…нет никакого Рио-де-Жанейро, и Америки нет, и Европы нет, ничего нет. И вообще последний город – это Шепетовка, о которую разбиваются волны Атлантического океана…” – это чтобы вам по всей книге не рыться – бонус трек от меня..))

 

Есть еще правда Израиль. Маленькая гордая страна. Со всех сторон окружена, та страна, недружелюбными племенами – назовем это так..)) Мож именно поэтому, киевские евреи говорят – это лучшая страна в мире, но жить там ни-ни… Жить хочу в Киеве, я киевлянин, я украинец, я украинский еврей

Знаю, что многих это удивит, но я видел фотографии возле здания кабульского университета. 70е годы прошлого столетия. Девушки студентки на шпильке и в мини юбках.. Поменять в мире можно многое.. Если с жадностью проблемы и 30 гривен кто-то засветил))…

Ой, да пох нам на те племена – скажет мне средне усредненный – у нас там оружие, армия… у нас там… у нас там таки есть атомная бомба, чтоб ты знал…”
Возможно есть, но ваши советские комиссары, те племена многому научили от большого ума..)) Про Великую Китайскую Стену слышали? А про Великую Арабскую Яму..? Нет..?)) А про Десять Великих Арабских Тоннелей..? Тоже нет..?))
Ну это пока фантазия на свободную тему, но пофантазируйте немного..)) На центральных площадях городов проваливается асфальт и образуются Великие /в основном широкие/ Ямы. И из них несметное /рождаемость у них что надо/ количество, с “калашами” наперевес, представителей недружественных племен..
Они растекаются городом, как вода, прорвавшая плотину.. А Тоннелями несутся все новые.. “Где тут жена барина? Где тут ворота?”…
Десятки тысяч заложников.. Будете бомбить? Атомной бомбой..?

Бред? Возможно..)) Но почва там подходящая, каменоломни стоят от сотворения мира.. Я б, на всякий случай, мониторил геологоразведкой землю вокруг Хайфы, Тель-Авива и Ершалаима – на предмет Тоннелей)))…

Жадность ведет к бедности, а потом к одиночеству.. Честно не знаю чьи слова..
Пацаны, Астанавітєсь..)) Бессмертных не бывает, Вы просто люди…

Игорь, пошли кофе пить? И я расскажу тебе, почему вкладывать деньги в слугу народа это shit deal. Возьми палку и побей по спине тех, кто тебе говорит, что вова-клоун это всё ещё актив. Эти твои аналитики, по ходу, дебилы, а я ищу работу если шо))…

На правах рекламы /ну или Игорь прочитает))/:

 

Антрахт, Нєгодяї))…

………………………………………

Вертаємось до Полонезу..))

Не треба шукати собі кумира. З одного боку це нічого не дає, з іншого гріх..)) Тим більше, що все як завжди дуже просто:

Вибрати треба Порошенка. Причини? – Запросто)). Ми його в Президенти йти не заставляли. Обіцяти будь-що теж. Сам зголосився. Ось тепер хай відпрацює. Він, до речі, всі свої обіцянки, на відміну від попередників, виконав. Всі крім однієї – ні одного голуба сизого не посадив, як обіцяв. То нехай зараз це і зробить..)).

Як так сталось? Елементарно, як завжди. Ми відгуляли Майдан, нам сказали, знову як завжди, – треба трохи почекати. Ми вирішили, а шо так без діла чекати і поїхали до Польщі. Нема контролю – можна творити і витворяти, що заманеться. Так робив би кожен з нас, давайте не робити себе святими))..

Щоб ідеали Майдану не пропали, залишилось всього одне – добити комуністичну корупцію. Діючий Президент це обіцяв. Залишилось допомогти йому виконати обіцянку. Ще раз – за язик його ніхто не тягнув.. Як допомогти? Та знову запросто. Досить тяжко гарувати в Польщі та Італіїї – список дожелезний… Чи не час зробити собі заслужену відпустку.. Приїхати на Батьківшину.. На Майдан.. Йде до весни.. Всюди цвітуть каштани.. Хвиля дніпровська б’є.. Дєвчонкі, патєфон, віно..)) Викликати на Віче Гаранта Конституції.. Спитати, що саме йому заважає.. Домогти ліквідувате, те що заважає..)) Ми ж можемо – нє?)))) Я навіть би запропонував засекретити на сто років всі його справи по бізнесу. Людина, яка зламає корупцію в Україні і таким чином поверне додому в сім’ї таку кількість співвітчизнвків на це заслуговує і ніхто не переконає мене в протилежному)))..

В іншому випадку тут буде 600 000 арабів. Вони їх звезуть – у дебілів клепки хватить))))))). А ми… Розбіжимось поміж людьми.. як мишенята..
Ми ж козацького роду нє..?
Яка альтернатива? – За літо комуністи склепають такий парламент, що порве країну, як дурний газету..

Файна казка, але віриться “с трудом”..?)))

Знову блін безплатна))))порада:

Пане Безсмертний, ваша партія називається +380 чи не так? Зініціюйте На весну Чорну Раду на Майдані. З тим щоб On-line завершити реформу по боротьбі з корупцією. Увійдете в Парламент. І через термін в Президенти. І найголовніше – в Історію. Назавжди..
Це Ваш єдиний шанс і єдина можливість – ми ж всі це розуміємо..))

…………………………………..

Що з війною, яку нам присунули комуністи, щоб відволікати увагу? Не тре їхати до москви за списком вимог. Якщо ми зломим хребет корупції – війна закінчиться сама по собі. А на красній площі почнеться Майдан.. Можливо вони назвуть його Площан… Мені пох – чесно)).. То їх справи.. Я потішуся за них, коли їх Площан переможе…

Ось так все просто люди..

Танцуем)):

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська